You, the petitioner
Coolsingel postkantoor ong 1930 vcd

Geen hoogbouw voormalig postkantoor Coolsingel Rotterdam

2,320 signatures

Men wil van het oude postkantoor aan de Coolsingel te Rotterdam een hotel maken met een 150 meter hoog gebouw daarachter.. Dit gebouw is één van de weinige originele gebouwen dat het laffe bombardement van 14 mei 1940 in het centrum overleefd heeft.

Petition

We

allen, Rotterdammers en iedereen die Rotterdam lief heeft

 

establish that:

  • dat men voornemens is van "de oude dame", het voormalig postkantoor aan de Coolsingel te Rotterdam, een hotel te maken met daarin, danwel aangelegen, een toren van 150 meter hoog te maken.

  • de historische waarde van dit gebouw, dat als één van de weinige het afschuwelijke bombardement van 14 mei 1940 overleefd heeft,

 

and request

hier geen horizonvervuiling door een 150 meter hoog gebouw te plaatsen toe te staan. Laat deze plaats, evenals het stadhuis in ieder geval van buiten ongemoeid... Zodat toeristen en onze Rotterdamse jeugd zich nog kunnen vergapen aan de bouw van toen...

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2018-05-24 
Lead petitioner:
Henk Koonings 
Website:

History

Signatures